logo
Header image
 

 

WELLNESS

SCHOONHEIDSSALON-MYSTIQUE - GSM : +32 (0) 473/33.90.40 - ENKEL OP AFSPRAAK

Beste klant,

Steeds meer mensen investeren hun tijd en geld in zich goed voelen, in ontspanning en verwend worden. Wellness is een nieuwe levensvisie van de hedendaagse mensen in een tijd waarin stress en een hectisch leven, overbelasting en blokkades onze levenskwaliteit verminderen. Ontspannen, loslaten, relaxen, zich laten verwennen, dat zijn de eisen waaraan Wellness moet voldoen.
Onderstaand een lijst met Wellness mogelijkheden om dit te realiseren.

 

Hot chocolade - de Wellnessbeleving met resultaat

De kalmerende werking van de cacao-ingrediŽnten beÔnvloeden de huidsensoren. HOT CHOCOLATE schenkt huid en zintuigen een bijzondere Wellness-Feeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof, ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze. De waardevolle Sheaboter vult het lipidegehalte in de huid aan. Verschillende bestanddelen uit deze Sheaboter werken verstevigend op een verslapte huid en verlenen de huid een gladde, jeugdig frisse teint. HOT CHOCOLATE is een gecombineerde beauty- en wellnessbehandeling, die de huid in een compleet verwen- en regeneratieproces hult.

 

Hot stones - (zowel voor lichaam als voor gelaat)

De moderne wetenschap heeft aangetoond, dat stenen goed warmte kunnen vasthouden en dat ze, zoals het gepolariseerde aardmagneetveld, bijzonder goede energiedragers zijn. HOT STONES is veel meer dan een cosmetische behandeling. De op het lichaam overgedragen warmte ontspant gespannen spieren en stabiliseert de weefselfuncties. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de lymfestroom ondersteund. Vitale energie komt vrij en verbetert de fysieke en psychische mobiliteit. Warme lavastenen worden op energiepunten geplaatst, daar waar lichaamsfuncties gestuurd en beÔnvloed worden. Zacht over het lichaam gestreken, schenken HOT STONES een gevoel van welbehagen, een waarneembare harmonie en een hoge graad van ontspanning.

 

Oorkaars massage

Een oorkaarsmassage is een Indiaanse ontspanningsceremonie. De oorkaarsen hebben een lichaamszuiverend effect. Een lichte onderdruk en een trilling van stijgende lucht geven een lichte massage van het trommelvlies. Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk- en pijnverminderend, vooral in hoofd en oorgebied. Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Bovendien heeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.

 

Holistische relaxmassage

Dit is een puur ontspannende Westerse lichaamsmassage. Je komt tot rust, je vlucht even weg en je voelt je herboren. De massage gebeurt met essentiŽle oliŽn. Je kan deze massage plaatsen onder de gewone lichaamsmassage die iedereen kent.

 

Reiki massage

Reiki is een natuurlijke en eenvoudige methode, die ons in staat stelt meer levenskracht energie op te nemen.De reiki methode vitaliseert deze levenskracht en brengt de energieŽn in ons lichaam in balans.Wanneer we ons energie verbruik gedurende lange tijd niet aanvullen, kunnen we lichamelijk of emotioneel ziek worden.Als onze voorraad aan levenskracht energie bijna op is, zijn we lichamelijk, emotioneel en geestelijk uitgeput en meer geprikkelder, slechter gehumeurd en depressiever dan normaal.

 

Welness & verzorging voor kankerpatienten

Verzorging en welness voor mensen met kanker. Als massagetherapeut bied ik een punt van rust en ontspanning door middel van aangepaste massages en gelaatsverzorgingen, en dit in de verschillende fase van kanker: vanaf de diagnose, tijdens en na de behandelingen, alsook eventueel in een laatste (palliatieve) fase. Hiervoor volgde ik een opleiding "balanceringsmassage en gelaatsverzorging bij kankerpatienten" en genoot ik een stage in het Jessaziekenhuis in Hasselt.

 

 
 
 

Wellness

 
 
Hot chocolate
 
 

Hot stones

 
 
Oorkaars massage
 
 

Holistische relaxmassage

 

 
  Reiki massage  
 

 

 

 
 
a
  SCHOONHEIDSSALON MYSTIQUE, VENLOSESTEENWEG 16, 3640 KINROOI (OPHOVEN)